Hur gör man?

Mitt emellan två hem?

Bli kund på Egetlager, såhär går det till:

Det är enkelt att bli kund hos oss. Du börjar med att välja förråd. Ofta kan det vara svårt att göra en mental uppskattning så det bästa är att komma till vår anläggning och titta på lite olika storlekar för att komma så nära det faktiska behovet som möjligt. Vi har lokaler från 1 till 30 kvm, sammanlagt i ett tjugotal olika varianter. Så om det så är mormors flygel, firmans arkiv eller pappas fiskespön som skall förvaras, så har vi plats för det.

När du hittat en lagerenhet som passar dina behov skriver du ett kontrakt på vårt kontor och du betalar första månadshyran. Vi tar inga uppläggningsavgifter utan det som tillkommer utöver första månadshyran är en engångskostnad för ett fabriksnytt cylinderlås som är ditt personliga och endast du har nycklar. Därefter flyttar du själv in dina saker i ditt förråd och lageranläggningen är öppen från kl 06-22 året runt. Du kan komma och gå så ofta eller sällan du vill och samma sak gäller för våra hyrestider. Du hyr så länge du önskar. Minsta hyrestiden är en månad sedan förlängs hyreskontraktet med en månad i taget.

Viktigast för oss är att du får ett utrymme som passar dina behov och du kan alltid byta till större eller mindre utrymme, när behovet ändrar sig. Du är inte heller bunden av någon uppsägningstid, utan en uppsägning innan den 15:e samma månad du vill flytta är tillräckligt för att flytta ut. Och flytta in, det gör du på minuten! 

Presentationsfilm

=

Hur gör man?

Läs mer om hur du kan lagra dina saker hos oss. 

=

Alla kan lagra

Utrymme på dina villkor. Här finns just så mycket, eller lite, som du behöver.

=

Boka!

Vi har enheter i varierande storlekar från 1 kvm upptill 30 kvm.

=

Kontakt

Frågor, funderingar eller kommentarer till oss? 

Så välkommen till ditt eget lager, hos oss får alla plats.