Alla kan lagra

Alla är välkomna som kunder på Egetlager, för hos oss får alla plats!

Utrymme på dina villkor. Här finns just så mycket, eller lite, som du behöver. På Egetlager flyttar du in och ut, lastar av och på när du kan. Våra generösa öppettider ger dig tillgång till ditt egna lager största delen av dygnet.

Anledningarna till behovet av extra utrymme kan variera. Det kan vara allt ifrån att du inte har tillräckligt med plats hemma, ska renovera, flytta utomlands eller är emellan två boenden. Vi hyr ut till privatpersoner och företag. På kort tid och på lång tid. Flexibilitet är viktigt för oss och därför har vi inga långa bindnings- eller uppsägningstider. Minsta hyrestiden är en månad och du hyr så länge du önskar.

Som företagare finns det fördelar med att hyra ett lager hos. Du förvarar dina saker i en trygg och säker miljö och när du själv inte kan närvara kan vi erbjuda tjänsten att ta emot paket för din räkning och lägga dessa i ditt lager. Du kan även under pågående kontrakt flytta från större till mindre enhet och vice versa helt beroende av just ditt behov för stunden.

Så oavsett om det handlar om jakttrofeér från Kongo, kataloger eller trycksaker, ärvda möbler, skyltmaterial, MC:n, specialverktygen eller säsongsprylarna så finns det plats för detta hos oss!

=

Hur gör man?

Läs mer om hur du kan lagra dina saker hos oss. 

=

Alla kan lagra

Utrymme på dina villkor. Här finns just så mycket, eller lite, som du behöver.

=

Boka!

Vi har enheter i varierande storlekar från 1 kvm upptill 30 kvm.

=

Kontakt

Frågor, funderingar eller kommentarer till oss? 

Så välkommen till ditt eget lager, hos oss får alla plats.